USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині горів автобус, яким керував поляк. ФОТО

27 Серпня 2009 15:42
Вчора, 26 серпня, на трасі Київ-Ковель поблизу села Троянівка Маневицького району, за 22 кілометри від райцентру, спалахнув приватний пасажирський автобус громадянина Республіки Польща, що прямував із Ковеля до села Костюхнівка, звідки мав везти польських громадян на батьківщину. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як повідомив водій автобусу, ще в Ковельському районі він відчув легкий запах диму. Не побачивши нічого підозрілого в дзеркала заднього виду, водій усе ж таки зупинився через декілька хвилин.
Як з’ясувалося, у відсіку двигуна палав вогонь. Чоловік схопив вогнегасник, що був у салоні, та спробував ліквідувати загорання. Але дволітрової вогнегасної суміші виявилося замало, а другий вогнегасник не спрацював. Невдовзі запалав весь автобус. На місце оперативно прибули рятувальники МНС, – пише сайт МНС.  
Водія шпиталізували з гіпертонічним кризом. Триває розслідування. Попередня версія пожежі – несправність паливної системи або електромережі двигуна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Tapac Показати IP 28 Серпня 2009 20:30
CMOTPETb: www.kuzmicz.pl

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus