USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині горять «Жигулі»

7 Грудня 2009 10:19
Сьогодні вранці майже одночасно спалахнули дві автівки – у Луцьку та в Озерці.
За повідомленням ГУ МНС України у Волинській області, сьогодні, 7 грудня, близько 6 години ранку, у селі Озерце Ківерцівського району загорівся автомобіль «ВАЗ–2107». Допоки рятувальники погасили пожежу, вогонь встиг знищити моторний відсік, лобове скло, пошкодив салон, передні колеса. На щастя, ніхто з людей у пожежі не постраждав. Причина загорання «сімки» – коротке замикання електромережі в автомобілі.
Цього ж ранку у Луцьку на вулиці Івана Франка спалахнув ще один «жигулик» – «ВАЗ–2106». Причиною загорання рятувальники теж називають коротке замикання електромережі в автомобілі. Пожежу успішно ліквідовано, однак язики полум’я встигли «злизати» моторний відсік та салон автомобіля «шістки».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Roma Показати IP 7 Грудня 2009 16:41
Виходить, що електропроводка-найслабше місце жигуликів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus