USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хлопець повісився після сварки з дівчиною

28 Грудня 2010 11:54
У Ратному 24-річний мешканець Володимир Х. покінчив життя самогубством після того, як посварився з дівчиною.
Незадовго до самогубства він розмовляв з дівчиною по телефону і вкотре посварився. Друзі кажуть, що помітили, що настрій у нього після цього змінився. Про це пише газета «Волинь-нова».
Наступного дня о 6-й годині ранку батько пішов до сараю. Помітив, що там горить світло, відчинив двері і побачив сина, який висів на мотузці. Ніякої записки не було.
Хлопець закінчив місцеву загальноосвітню школу, служив за контрактом у Лукові Турійського району в полку зв’язку. Після звільнення з армії їздив у Москву на заробітки. Мешкав з батьками – сім’я благополучна.
«Під час перевірки, – розповів старший слідчий райвідділу внутрішніх справ Віталій Сілік, – з’ясувалося, що Володимир мав дівчину у Лукові… Потім переїхав у Ратне, та зв’язків не поривав. Часто спілкувався з дівчиною через інтернет в інтернет-клубі».
Друзі ж кажуть, що між Володимиром і його дівчиною виникали якісь суперечки та непорозуміння. Після кожної сварки хлопець дуже переживав..
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus