USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині хлопець збив скутером однокласника

27 Серпня 2009 10:14
У місті Горохів учень 11 класу місцевої гімназії збив скутером однокласника. Хлопець опинився у лікарні. Про це повідомляють «Волинські Новини».


Як інформує прес-служба УДАІ у Волинській області , 26 серпня, приблизно о 13.00, в чергову частину Горохівського РВ  поступило  повідомлення з Горохівської ЦРЛ про те, що в приймальне відділення лікувального закладу каретою швидкої допомоги доставили  місцевого жителя Івана Ф., 1993 року народження, учня 11 класу НВК школи-гімназії міста Горохова, з діагнозом закритий перелом правої ключиці зі зміщенням та закрита черпно-мозгова травма. При виїзді СОГ встановлено, що 26 серпня, приблизно о 12.50, на закритій території НВК школи гімназії міста, водій скутера марки «Сузукі» синього кольору  горохівчанин Марко С., 1992 року народження, учень 11 класу цієї ж школи гімназії, керуючи власним скутером не вибрав безпечної швидкості та скоїв наїзд на Івана Ф., чим завдав йому тілесних ушкодження.
Окрім того, 26 серпня, приблизно о 09.00, на автодорозі Нововолинськ-Іваничі поблизу автозупинки шахта №5 приблизно о 08.20, Юрій В., 1973 року народження, житель селища Жовтневе,  керуючи автомобілем марки «Фіат-дукато» по автодорозі Нововолинськ-Іваничі поблизу села Грибовиця Іваничівського району в напрямку міста Нововолинська, навпроти автобусної зупинки шахта №5 НВ, скоїв наїзд на пішохода Василя П., 1925 року народження, житель міста Нововолинська, який переходив проїзджу частину дороги не переконавшись у відсутності транспортних засобів. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої внутрішньої травми живота та  ушкодження голови, госпіталізований У Нововолинську ЦМЛ. Проводиться подальша перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus