USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині колишній «зек» хотів згвалтували бабусю. ВІДЕО

24 Вересня 2010 12:08
У Горохівському районі на Волині невідомий серед ночі зайшов до незнайомої оселі та намагався згвалтувати 86-річну бабусю, яка тут живе.
Мерзотника швидко знайшли та затримали, повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Наругу над старенькою хотів здійснити 46-річний Богдан. Того дня чоловік добряче випив. Вночі, повертаючись додому, чомусь вирішив йти до незнайомої йому оселі. Ввійшовши, побачив у кімнаті на ліжку сплячу жінку.
«Зайшов до будинку... Звичайно, був уже п’яний, бо напередодні з друзями випивали, – розповів затриманий. – Побачив на етажерці пляшку одеколону. Випив її та й... почав вечеряти – на столі у кімнаті були приготовлені страви. А потім підійшов до старенької і... намагався її згвалтувати. Чому таке чинив – не знаю. Напевно, виною усьому горілка. Якби був тверезий – не чинив би такого безглуздого вчинку».
Бабуся проживає сама. У селі за нею наглядає рідна онука. Кожного дня навідується до жінки, приносить харчі, готує страви. Жінка не встає з ліжка, адже є інвалідом.
Вона розповідає, що почула, як вночі хтось увійшов до помешкання. Думала, що онука. Обізвалась до неї – мовчить. Тут і запідозрила щось неладне. Краєм ока побачила невідому чоловічу постать.
«Дивлюсь – сідає за стіл і починає їсти, – згадує старенька. – Я й запитала, хто це – мовчить, не обзивається. Аж бачу, підходить до мене і каже: «Ну що, почнемо?» Я спочатку не зрозуміла, чого хоче цей чоловік. Та коли він здер з мене одіяло і намагався роздягти – дуже злякалася і його наміри усвідомила. Просила, молила, щоб не робив поганого зі мною. Сльози лилися з очей градом. Та він не слухав».
Заступник начальника Горохівського РВ УМВС України у Волинській області Василь Шинкарик розповідає, що наразі Богдана затримано. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Порушено кримінальну справу. Крім того, чоловік виявився причетним до скоєння ряду крадіжок на території Горохівщини. Тож імовірно, що термін покарання буде значно більшим.
Богдан у скоєному кається. Каже, що не виправдовує себе. У своїй розмові з правоохоронцями неодноразово зітхає, мовляв, напевно, така його доля – відбувати покарання «на зоні».
Раніше Боглан мав уже досвід відбування покарання. Десять років тому звільнився з місць позбавлення волі. Вісімнадцять літ поневірявся по тюрмах.
Нагадаємо, що санкція статті 152 Кримінального кодексу («Згвалтування») доволі сувора – від 3 до 15 років позбавлення волі, залежно від важкості наслідків злочину.
(Відео – каналу «НТН».)









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Степан Показати IP 25 Вересня 2010 19:40
Як шкода, що не повезло 86-річній бабусі!. Колись, в молодості, я пізно ввечері після якоїсь пиятики проводив додому свою начальницю. Вона була старша за мене на 15 років, а мені було лише сорок... Я їй сказав, що "проведу, бо вас можуть згвалтувати". Була пауза, а потім пролунала відповідь: "Не моє то щастя". Не повезло бабусі.
Оксана Показати IP 16 Травня 2011 16:51
Такіх треба брати заногі і чіпляти до дерев! Особливо які калічать життя малим діткам!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus