USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині ледь не згорів будинок з людьми

5 Березня 2013 11:45
Двох людей витягнули пожежники з палаючого будинку на Волині.

Про це йдеться на сайті «Про Ковель».

Так, 5 березня о 2:49 до чергової частини Управління ДСНС України у Волинській області надійшло повідомлення про пожежу у цегляному житловому будинку у селі Грибовиця Іваничівського району. На місце події негайно виїхали два пожежно-рятувальних підрозділи, повідомляють в управлінні ДСНС України у Волинській області.

Першими до гасіння пожежі приступили працівники ДПРЧ №18 селища Іваничі. За декілька хвилин до них приєдналися пожежні ДПРЧ №5 Нововолинська. Провівши бойове розгортання, рятувальники в апаратах захисту органів дихання зайшли у палаючий будинок та подали до осередку пожежі два потужних водяних стволи.

Оскільки в будинку перебували люди, одночасно з гасінням пожежі, рятувальники шукали їх у заповнених димом кімнатах будинку та врятували двох його мешканців – 58-річного чоловіка та 48-річну жінку.

Пожежу локалізували о 03:40 пожежу, а ліквідували о 04:20. Урятованих людей госпіталізували до Іваничівської центральної районної лікарні.

Наразі встановлюють причину пожежі та матеріальний збиток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus