USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині молодики влаштували різанину

25 Жовтня 2013 11:00
21-річного мешканця Луцького району правоохоронці затримали за скоєння тяжкого злочину. Його дії кваліфікували як розбій, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.
У районну лікарню з тілесними ушкодженнями звернувся 19-річний мешканець селища Торчин. На тілі у хлопця було декілька ножових поранень. Тож лікарі повідомили про цей факт правоохоронцям.
За декілька годин дільничні інспектори міліції встановили підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення. Ним виявився 21-річний місцевий житель. Більше того – знайомий потерпілого.
«Напередодні хлопці разом чаркували. Вночі між ними виникла сварка, під час якої молодик декілька разів вдарив ножем свого товариша і, прихопивши його мобільний телефон, втік», – розповів старший дільничний інспектор міліції Луцького РВ УМВС України в області Анатолій Парфелюк.
Під час затримання у зловмисника вилучити викрадений мобільний телефон та знаряддя злочину – кухонний ніж.
Згідно з фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тая Показати IP 25 Жовтня 2013 11:05
Анатолій Парфелюк - хабарник, здирник і злодій, спочатку взнайте що за людина а потім пишіть. куди внутрішня безпека дивиться
анонімус Показати IP 25 Жовтня 2013 11:48
спонсор поножовщини - горілка "Плакучая Іва"
кеша Показати IP 27 Жовтня 2013 18:07
Молодику з Волині відрізати яйця...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus