USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині секретар сільради хотіла обманути прокуратуру

20 Листопада 2013 18:03
Секретаря Боровичівської сільради покарали за порушення права на інформацію. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, прокуратура Маневицького району склала протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення права на інформацію), щодо секретаря Боровичівської сільської ради.

Посадовець надала неправдиву інформацію про власників земельних часток (паїв) на запит прокуратури, поданий під час проведення перевірки.

Постановою Маневицького районного суду її притягнули до адміністративної відповідальності у виді штрафу в розмірі 510 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ИМЕЮ МНЕНИЕ Показати IP 20 Листопада 2013 19:48
что-то здесь нечисто: крайним вышел простой сотрудник-секретаришка...его-то самое простое сделать виновным
Ігор Показати IP 21 Листопада 2013 09:25
Ви не правв в сільські раді секретар найбільша шишка і все робить сама. Там порушуються всі,які можна закони.Вони причетні до землі, а це товар дорогий. Можуть прихватизувати на кого хоч, лиш би нне на дітей,Вони навіть не цікавлять чи в померлих їх селяе є діти. Там крутяться афери із житлом я з ними стикнувся і побачив,що це корупція.
??? Показати IP 22 Листопада 2013 09:48
Що голова сказав, те секретар написала(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus