USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині підірвали півтонни реактивних двигунів

29 Травня 2013 08:03
Майже 700 тонн авіаційних засобів ураження утилізували з початку року на Волині.

Роботи зі знищення боєприпасів тривають на авіаційному полігоні Повурськ Ковельського району на Волині, - пише Gazeta.ua.

Утилізацію непридатних авіаційних засобів ураження здійснюють групи підривників, до складу яких увійшли спеціалісти Центру розмінування та Повітряних Збройних Сил України.

Знищення боєприпасів проводиться кількома способами: методом розбирання на складові та спалюванням, і методом підриву. З початку року у перший спосіб знищено 440 тонн порохових авіаційних реактивних двигунів та зенітних керованих ракет. Методом підриву утилізували 225 тонн боєприпасів.

«Цього року ми плануємо утилізувати майже 1200 тонн непридатних авіаційних засобів ураження», – розповів начальника інженерної служби ПЗС України полковник Олександр Возний.

«Окрім полігону Повурськ вже розпочато роботи на полігоні Шебелинка Харківської області, де у планах на знищення понад 140 тонн боєприпасів. Крім того, ми готові виконувати подібні завдання й на інших полігонах. Підривні групи сформовані», - додав він.

Особовий склад пройшов додаткову підготовку в центрі розмінування та успішно склав іспити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Я Показати IP 29 Травня 2013 08:58
Шось непонятно - пів тони чи 700 тон

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus