USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині присікли діяльність банди «работорговців»

13 Липня 2011 18:02
У Волинській області співробітники СБУ у взаємодії з іншими правоохоронними органами припинили діяльність міжнародного каналу переправлення громадянок України до Республіки Польща з метою їх подальшої сексуальної експлуатації.

Про це повідомили 13 липня у прес-центрі Служби безпеки України.

Встановлено, що організаторами кримінального «бізнесу» були троє громадян Польщі та мешканка України, які з початку 2011 року здійснювали переправлення жінок до польського нічного клубу.

Пошуком та вербуванням дівчат на Волині займалася місцева працівниця одного з прикордонних центрів страхування та обміну валют.

Запрошення для оформлення віз їм надсилав поляк, який і переміщав жінок через державний кордон, а згодом через посередника передавав власнику борделю.

9 липня ц.р. співробітники СБУ затримали в пункті пропуску «Яготин» польського кур’єра, що намагався вивезти двох українок до Республіки Польща.

У ході подальших заходів було затримано зловмисницю, яка підшукувала та вербувала молодих дівчат.

Слідчими УСБУ у Волинській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч.3 ст.149 (торгівля людьми з метою експлуатації, вчинена організованою злочинною групою) Кримінального кодексу України.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Історик Показати IP 13 Липня 2011 18:42
До адміністрації сайту. У вас, що, всі редактори у відпустках?? В українській мові слова "присікли" немає! Виправте його, будь ласка, на "попередили", щоб у читачів не погіршилось враження про ваш сайт.
Андрій Показати IP 14 Липня 2011 08:44
Історик, читай новини і не чепляйся до редакторів.
Разом з Істориком Показати IP 14 Липня 2011 10:12
І пункт пропуску "Ягодин",а Яготин це таке містечко на Київщині.
Юлія Показати IP 14 Липня 2011 11:07
Андрію, не "тикайте" нормальним грамотним людям. Не знають мови редактори - мають виправлятися хоча б завдяки читачам. "ВН", виправляйте назву, бо стає зле від того суржика!!!
Гоша Показати IP 14 Липня 2011 16:22
А "присікли" потрібно замінити на "припинили".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus