USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині піймали затятого браконьєра

9 Серпня 2011 14:44
В Іваничівському районі на Волині затримали браконьєра, який за допомогою забороненого знаряддя – сітки – ловив рибу в річці Західний Буг.
Володимир Батейко займався незаконним промислом 5 серпня поруч із профілакторієм. Його затримали о 21:30 державні інспектори Волиньдержрибоохорони, – повідомили у відомстві.
На Батейка склали адміністративний протокол, вилучили у нього знаряддя лову.
Матеріали передали до Іваничівського райсуду для притягнення порушника до відповідальності.
За вказані дії передбачена адміністративна відповідальність та штраф в розмірі від 340 до 680 гривень із конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.
Як повідомив провідний юрисконсульт Волиньдержрибоохорони Андрій Лапків, цей браконьєр «зловився на гарячому» уже не вперше. 2 травня цього року Батейка вже притягували до адмінвідповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Жириновский Показати IP 9 Серпня 2011 15:00
Кастрировать, п..ара, однозначно!!! Дабы не плодил себе подобных!!!
Тарас до Жириновский Показати IP 9 Серпня 2011 23:53
Підтримую повністю !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus