USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині побили спостерігача

1 Листопада 2010 00:16
В селі Забороль Луцького району поряд з виборчою дільницею було побито одного з спостерігачів. Причина – конфлікт між командами підтримки двох кандидатів на посаду сільського голови.

Про це повідомив координатор кампанії громадського спостереження за виборами ГМ ОПОРА у Волинській області Михайло Шелеп.

Окрім того, в селі Ратнів Луцького району за інформацією представників ВО «Батьківщина» зафіксовано факт вкидання бюлетенів.

А у смт Іваничі, на одній з виборчих дільниць, не погасивши і не запакувавши невикористаних бюлетенів, комісія перейшла до відкривання скриньок з виборчими бюлетенями, сортування та підрахунку голосів.
Причина таких дій ДВК у тому, що кількість невикористаних бюлетенів плюс кількість контрольних талонів не дорівнює кількості отриманих виборчою комісією бюлетенів. Наразі ДВК паралельно намагається встановити причини невідповідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вето народу Показати IP 7 Листопада 2010 19:56
Цапюкі пролетіли на виборах, а тепер скавулять на всіх сайтах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus