USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині порушили кримінальну справу проти митників

3 Серпня 2011 12:26
Відносно службових осіб митного поста «Луцьк» прокуратура Волинської області порушила кримінальну справу за фактом зловживання владою та службовим становищем.
Як ідеться у повідомленні відділу зв’язків із ЗМІ Генпрокуратури, посадовців завдали тяжких наслідків державним інтересам та підірвали авторитет держави.
Службові особи митного поста «Луцьк» внесли завідомо недостовірні дані до офіційного документа – акта про проведення митного огляду товарів, що переміщуються.
У документ внесли дані про те, що до митного оформлення подано кузов для автомобіля «Фольксваген Туарег», хоч насправді – і посадовці про це достовірно знали – до митного оформлення було подано повністю укомплектований транспортний засіб – автомобіль цієї марки.
Працівники митного поста «Луцьк» не вжили заходів до припинення контрабанди товарів та порушення митних правил, випустили товар у вільний обіг.
У результаті – до бюджету не надійшли митні платежів на суму 108 354, 67 гривні.
У справі триває досудове слідство.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЛУЧАНИН Показати IP 3 Серпня 2011 21:48
Видно йщла без відома прокуратури
Роман Показати IP 4 Серпня 2011 17:48
тоже мені дивина:) Можна подумати ніхто про це не знав, і це сталося перший раз. Як завжди, не поділилися по цій машині, от і все.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus