USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині прикордонники затримали «москвича» з алкоголем. ФОТО

18 Серпня 2009 15:04
Вчора, 17 серпня 2009 року, начальник відділу прикордонної служби  «Доманове» Луцького прикордонного загону ДПС України, що на Ратнівщині Волинської області, отримав інформацію про можливе здійснення протиправної діяльності на державному кордоні. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Ввечері за спробу порушення українсько-білоруського державного кордону прикордонний наряд відділу затримав автомобіль «Москвич», яким керував громадянин України. Під час затримання автомобіля водій не виконав законні вимоги прикордонного наряду про зупинку та спробував втекти на транспортному засобі з місця події. Натомість прикордонники застосували пристрій примусової зупинки автотранспорту.
 
Як проінформував начальник прес-служби, прес-секретар начальника загону майор Олег Личковський, під час огляду транспортного засобу охоронці кордону виявили 21 ящик із горілкою (420 пляшок  по 0,5 літра) та 7 ящиків із вином (105 паперових пакетів по 1 літру) українського виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus