USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині притягнули до відповідальності трьох чиновників РДА

7 Листопада 2013 15:29
Начальника та двох працівників управління агропромислового розвитку Любешівської РДА притягнули до відповідальності за махінації із закупівлею доїльних апаратів. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Так, прокуратура Любешівського району провела перевірку дотримання управлінням агропромислового розвитку Любешівської РДА вимог бюджетного законодавства при відшкодуванні сільгоспвиробникам району витрат на закупівлю установок індивідуального доїння в 2013 році.

Під час перевірки виявили факти безпідставного включення до реєстру фізичних осіб, що мають право на отримання часткового відшкодування таких витрат, та порушення порядку надання державної підтримки.
Зокрема, на момент перевірки 7 громадян отримали зазначені компенсації. Однак жодних платіжних документів та технічної документації на апарат до управління агропромислового розвитку Любешівської РДА ці особи не подавали. Придбали вони доїльні установки лише після одержання часткового відшкодування їх вартості.

Окрім того, до реєстру фізичних осіб, які мають право на часткове відшкодування витрат на закупівлю установки індивідуального доїння спеціалістами управління було включено ще 7 осіб, які також не придбали доїльних апаратів на час включення їх до реєстру, а відтак, не мали права на одержання вказаного відшкодування.

На виявлені порушення прокуратура району внесла подання голові Любешівської РДА.
Згідно з результатами розгляду документа прокурорського реагування до дисциплінарної відповідальності притягнули начальника та двох працівників управління агропромислового розвитку Любешівської РДА.

З реєстру фізичних осіб, що мають право на отримання часткового відшкодування витрат за закупівлю установки індивідуального доїння, виключили 7 безпідставно включених до нього осіб, чим попередили безпідставну виплату бюджетних коштів на загальну суму 36 000 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus