USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині рецидивіст вдруге пограбував песіонерку. ВІДЕО

24 Квітня 2013 08:37
32-річний чоловік зважився на злочин проти тієї самої людини, через яку вже відсидів. Сталося це у волинському селі Уляниках, що у Рожищенському районі. Тільки раніше жінку обкрадав, а тепер мало не позбавив життя.

На хуторі за селом вона мешкає одна не один рік. Відколи помер чоловік, єдиний розрадник вісімдесятисемирічної бабусі Галі - її вірний пес Бровко. Та навіть він був безпорадний, коли кілька днів тому до господи старенької завітав непроханий гість, - інформує НТН.

Постраждала Галина Теофілівна розповіла: «Прийшов і представився, що він представник сільради. Голова прислав, щоби я йшла гроші получала. Кажу: ну, то піду. Завтра на 10 годин, - він мені каже. І крутиться по хаті, і все ховає голову в куртку».

І, як виявилося, не дарма. Через поважний вік жінка спершу не впізнала у візитерові свого колишнього кривдника. Три роки тому він обікрав стареньку. Й за те потрапив до в'язниці. Утім, це напевно, злодія нічому не навчило.

«Я там сиділа на дивані, а він взяв ножа: давай гроші - каже підвищеним тоном. А я: де в мене ті гроші? Він: як не хоч, то я зараз знайду. Вже я порозстібала ґудзики, буду скидати - хай вже ріже мене, думаю. Щось вже те життя мені обридло», - додала постраждала.

Готовність жінки померти, схоже, і спантеличила непроханого гостя. Тож коли знайшов за картиною в кухні трохи більше дев'ятисот гривень - подався геть. Щоправда, не забув попередити бабусю: якщо розповість про напад - розправиться з нею. Постраждала вагалася лише добу: далі - подзвонила в міліцію.

Слідчий Рожищенського райвідділу міліції Ілона Климовець зауважила: «Особа затримана за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого статтею 187 частиною 1. Відносно нього обрано запобіжний захід - у вигляді тримання під вартою. Перебуває у Луцькому слідчому ізоляторі».
За пограбування, кажуть, молодика можуть посадовити за ґрати на сім років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus