USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині родина отруїлася чадним газом

9 Вересня 2009 17:12
 
Ледь не трапилася трагедія минулої ночі у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району. Про це 9 вересня повідомляють «Волинскі Новини».
Учора, 8 вересня, приблизно о 02.00, Людмила Л., 1974 року народження, прокинулася від нестерпного головного болю. Напередодні, увечері жінка спекла у пічці дітям пиріжки. Коли вогонь згас, закрила затулку грубки, вікно у кімнаті та полягали спати. І от вночі Людмила відчула себе зле. Піднялася з ліжка і, втративши свідомість, впала.
На звук падаючого тіла прокинулися доньки – Анна та Аліна, 9 та 11 років, та підбігли до матері. Жінка на той час прийшла до свідомості та, не гаючи часу, разом із доньками, вибігли з хати. Вже на вулиці з мобільного телефону викликала «швидку» з районної лікарні.
Приблизно о третьої годині ночі постраждалі вже були госпіталізовані з діагнозом: отруєння чадним газом середнього ступеня важкості. Наразі стан постраждалих покращився, – інформує центр пропаганди ГУ МНС України у Волинській області.
 Довідково:
Рятувальники області попереджають: чадний газ або окис вуглецю – це газ без запаху та кольору. Головна небезпека полягає в тому, що чадний газ через легені швидко проникає в клітини крові, заміняє кисень, що міститься в еритроцитах. Внаслідок цього в організмі виникає кисневе голодування.
Отруєння може статись під час роботи бензинових двигунів, при згорянні природного газу, при пожежах та на деяких промислових об’єктах.Отруєння може статись під час роботи бензинових двигунів, при згорянні природного газу, при пожежах  або, як у цьому випадку – у разі порушення щільності стінок груби. Велика кількість смертельних випадків відбувається у закритих приміщеннях з відсутньою вентиляцією, наприклад, у гаражах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus