USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Багатодітна матір, яка голіруч гнала бойовиків, оселилась на Волині

4 Липня 2015 11:33
Багатодітна матір Софія Успішна розповіла, як склалася її доля після того, як вона з дітьми втекла від бойовиків.

Вони голіруч вигнали озброєних до зубів сепаратистів зі своєї вулиці. Рік тому відео з хоробрими жінками, які виганяють сепаратистів у Краматорську, спричинило справжній фурор у Мережі. Та бойовики не пробачили і влаштували справжнє полювання на двох жінок та їхніх дітей, - інформує ТСН.

Це відео багатодітна матір Софія Успішна фільмувала не заради слави, а щоби залишилися докази. Вони зі старшою донькою добре усвідомлювали, чим може скінчитися їхній наступ на озброєних бойовиків.

"Це вже до такого ступеню дістало, що було вже все одно. Як-то кажуть, мертві не бояться", - каже Софія.

Та після того, як ті, кого вони вважали своїми друзями, виклали відео в мережу, жінки переконалися: розправи не уникнути.

"Прийшла СМС з матюками: "Ми знаємо, де твій будинок, замовляй катафалк, ми за тобою їдемо", - розповідає жінка.

Двоє малих прийомних дітей, песик, ковдра та пакет із продуктами - це все, з чим відважні жінки залишили Краматорськ. Уже згодом їм переправили деяке майно. Де і як жили впродовж року не розповідають, задля безпеки тих, хто їм допомагав.

До рідного міста, кажуть, не повернуться навіть із настанням миру. "Я там задихаюся від злості, яка там є, там ця напруга у повітрі літає", - каже Софія Успішна.

Нині родина Успішних обживає поліську глибинку і призвичаюється до сільського життя без вигод. Діти тішаться - вони й досі вважають, що живуть на базі відпочинку. Уже й із сусідами заприятелювали. І радіють, що інтернет у селі – розкіш.

Стару хатину, бо на кращу забракло грошей, жіноцтво облаштовує самотужки. Дитяча – майже готова. Із неї й почали ремонт. До зими вони планують провести водогін та утеплити хату.

"Все буде добре. Була батьківщина там, буде й тут", - каже Софія Успішна.

Нагадаємо, що терористи погрожували "повісити на георгіївських стрічках" цих хоробрих жінок із Краматорська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus