USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

На Волині судитимуть земельних махінаторів

4 Квітня 2011 17:54
Прокуратура Волинської області направила до суду кримінальну справу, порушену відносно членів організованої злочинної групи, які незаконно заволоділи земельними ділянками в селі Шепель Луцького району.

Про це повідомили 4 квітня у прес-службі прокуратури області

В організовану злочинну групу входили спеціаліст відділу землеустрою та використання земель управління земельних ресурсів у Луцькому районі Л., сільський голова Н. та приватний підприємець К.

Досудовим слідством встановлено, що протягом травня 2007 року – червня 2008 року члени вказаної організованої групи, діючи умисно, з корисливих мотивів та в інтересах третіх осіб, шляхом обману заволоділи земельними ділянками загальною площею 0,5751 га. на території Шепельської сільської ради.

Також ці особи підробили документи на підставних осіб. Окрім того, вони посприяли у заволодінні земельними ділянками та придбанні права на них третіми особами, чим завдали збитків територіальній громаді села на суму 105,2 тисяч гривень

Аби відшкодувати завдані збитки, на вказані земельні ділянки накладено арешт, - кажуть у прокуратурі.

Довідково:


Кримінальна справа проти вказаних осіб порушена за такими статтями Кримінального Кодексу України:

Стаття 364 ч.2 (Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з корисливих мотивів чи в інших особистих інтересах або в інтересах третіх осіб, використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, що спричинило тяжкі наслідки),

366 ч.2 (Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів, що спричинило тяжкі наслідки),

368 ч.2 (Одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара)

190 ч.4 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus