USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині сусід врятував цілу сім’ю від загибелі

15 Жовтня 2010 10:48
У селі Облапи Ковельського району на Волині під час пожежі мало не загинула ціла родина.
14 жовтня близько 5.15 місцевий мешканець Сергій Шпилюк помітив густий дим та відблиски полум’я у господі односельчанина, що мешкає неподалік. Чоловік одразу зателефонував до служби «101», повідомив своїх сусідів і разом з ними побіг всередину житлового будинку, на якому вже палав дах, а з вікон валив густий дим. Про це повідомила інспектор центру пропаганди ГУ МНС Волинської області Віталія Лукашевич.
Продукти горіння притупили свідомість мешканців оселі, які самотужки вже не могли покинути наповнені димом вогнем кімнати. Рятівники винесли з хати, що мало не стала пасткою, чотирьох дорослих та двох дітей, тим самим врятувавши життя цілій родині.
Уже через 3 хвилини на місце лиха прибули бійці Ковельського районного відділу МНС та місцевої пожежної охорони. За півгодини вогнеборці зупинили подальше поширення пожежі, а остаточно ліквідували її о 6.44.
Медики каретою швидкої допомоги відвезли 59-річного господаря, його 36-річного сина і 52-річну господиню до центральної районної лікарні.
На сьогодні їхній стан лікарі оцінюють як важкий: люди отримали опіки тіла та дихальних шляхів.
Як з’ясувалося, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.
Нагадаємо, днем раніше з цієї ж причини виникла пожежа у Любешівському районі, внаслідок чого загинув півторарічний хлопчик.
Рятувальники застерігають від використання саморобних електронагрівальних приладів, перевантаження електромережі. Також просять не залишати малолітніх дітей без нагляду та ховати від них сірники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus