USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині у ДТП загинув мотоцикліст

22 Вересня 2009 11:56
Учора на Волині сталося три дорожньо-транспортні пригоди. Один випадок – смертельний. Про це 22 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформують волинські правоохоронці, учора приблизно о 7 годині ранку 23-річний Андрій Б., житель села Поромів Іваничівського району,
керуючи мотоциклом «Дніпро» на сільській автодорозі, не впорався з керуванням та вдарився у придорожнє дерево. Внаслідок ДТП водій загинув.
Того ж дня близько о 9 годині лучанин Дмитро П. 1977 року народження, керуючи автомобілем «ВАЗ 21063» по автодорозі в село Боголюби, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Мерседес 508», яким кермував 44-річний житель міста Рожище. Внаслідок ДТП водія автомобіля громадянина П. та двох пасажирів з тілесними ушкодженнями госпіталізовано в ЦМЛ.
Увечері 21 вересня приблизно о 20.55 водій, особа якого наразі встановлюється, керуючи невстановленим автомобілем по проспекту Соборності, скоїв наїзд на лучанина. Внаслідок ДТП пішоход з тілесними ушкодженнями потрапив до центральної міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus