USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині у пожежі ледве не загинуло двоє дітей

29 Жовтня 2008 19:43

Нещодавно у Ковелі на вулиці Міцкевича в п\'ятиповерховому будинку виникла пожежа. Заручниками вогню стали 11-річний хлопчик та 2-річна дівчинка. Про це «Волинським Новинам» повідомили у центрі пропаганди ГУ МНС у Волинській області.
На балконі четвертого поверху стояли дві дитини у той час, коли весь п’ятиповерховий будинок був заволочений димом від пожежі. Причиною пожежі стало коротке замикання електромережі в квартирі на третьому поверсі.
 
У квартирі навпроти сусіди  помітили, що світло пропадає, і мигає, а потім було чути паленим, ніби пластмасою - це  дим йшов з нижньої кімнати. Вони ж і зателефонували на «01». Хоча дзвінків було декілька – люди відчувши запах диму, звертались  до рятувальників по допомогу.
Як виявилося, діти лишилися самі в квартирі. Одинадцятирічний хлопець, виглянувши на сходову клітку і помітивши їдучий дим, зачинив двері і вийшов із сестрою на балкон.
За викликом  на місце події оперативно прибув місцевий пожежно-рятувальний підрозділ. Вогнеборці ліквідували пожежу за дев\'ять хвилин, паралельно евакуювавши людей до безпечного місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus