USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У пожежі загинула 81-річна бабуся

22 Серпня 2011 15:20
У селі Мерва Горохівського району на Волині трапилася пожежа у житловому будинку: на місці пригоди рятувальники знайшли тіло 81-річної господині.
Повідомлення про подію до служби «101» надійшло 22 серпня о 4:24, - розповіли у центрі пропаганди УМНС України в області.
На місце події виїхала чергова варта рятувальників з Берестечка та місцеві пожежники, які через16 хвилин розпочали боротьбу з вогнем, який на той час перекинувся зсередини дерев’яного будинку на покрівлю.
Локалізувати пожежу вдалось водяними пожежними стволами через 40 хвилин.
На місці пожежі в одній з кімнат, що була охоплена полум’ям, вогнеборці виявили тіло господині будинку – допомогти їй було вже неможливо.
Найімовірнішою причиною пожежі стало коротке замикання електромережі в будинку.
Збиток, завданий вогнем, становить понад 5 тисяч гривень.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus