USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині у пожежі загинув чоловік

8 Жовтня 2010 16:56
Дві пожежі, у яких горіли житлові будинки, трапилося на Волині 8 жовтня, до того ж в одній із них загинула людина.
У селі Жабка Ківерцівського району через коротке замикання електропроводки палав дерев’яний житловий будинок. Збиток, завданий вогнем, становить 30 тисяч гривень. Про це повідомили в центрі пропаганди ГУ МНС України в області.
У пожежі пошкоджені перекриття, стіни та перегородки, речі домашнього вжитку.
Окрім того, після пожежі до Ківерцівської центральної райлікарні звернувся 19-річний син господині. Діагноз, який поставили медики, – легке отруєння чадним газом та різані рани правого передпліччя.
З’ясувалося, що юнак під час пожежі рятував документи, які знаходилися в хаті, і порізи дістав, коли через вікно намагався проникнути до приміщення.
В іншій пожежі – у селі Ясне Любомльського району – постраждав теж дерев’яний житловий будинок, щоправда, на цей раз – через необережність господаря під час куріння.
Від небезпечних факторів пожежі загинув 63-річний господар.
Також вогонь знищив 70% даху, пошкодив 30% стін та речі домашнього вжитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus