USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині у вогні знову загинуло два чоловіки

22 Грудня 2008 14:29
Пожежі, які трапилися на Любешівщині та Володимирщині, забрали два людських життя. Про це 22 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
У селі Воля Любешівська Любешівського району 18 грудня приблизно о 21.25 в дерев’яному будинку виникла пожежа. На місці лиха надзвичайники виявили тіло 45-річного непрацюючого господаря.
Вогонь пошкодив лише матрац і  стіни помешкання, не завдавши значних матеріальних збитків. А чоловік, як уточнили у центрі пропаганди ГУ МНС в області, загинув через удушення чадним газом. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем при курінні у ліжку.
На Володимирщині пожежа виникла 20 грудня, у пообідню пору. Її причиною, за інформацією ГУ МНС в області, стало несправне пічне опалення. Вогонь знищив три кімнати дерев’яного житлового будинку і забрав життя його господаря – 50-річного жителя села Рогожани.
До речі, за інформацією центру пропаганди ГУ МНС в області, на Волині 2008-го вже виникло 730 пожеж, на яких загинуло 66 краян (із них 7 дітей).
І значна причина також сумної статистики (понад 50%) – саме необережне поводження з вогнем при курінні (здебільшого – у стані алкогольного сп’яніння). Тому надзвичайними вкотре просять – дотримуйтеся правил протипожежної безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus