USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині в озері втопився молодий чоловік

1 Червня 2011 12:29
В озері Сірче, що біля села Добре Камінь-Каширського району на Волині, 28 травня ввечері втопився 26-річний місцевий мешканець.
Як повідомили очевидці біди, потерпілий разом з товаришем на човні вирушив на інший бік озера. На середині глибокого озера через порушення правил користування плавзасобом алюмінієвий човен наповнився водою. Про це повідомили в управлінні МНС України в області.
Хлопці спочатку тримались за потопаючий човен, але він швидко пішов на дно. Загиблий не вмів плавати, а товариш не зміг втримати його на поверхні.
Тіло підняли на поверхню односельчанами. Вони кажуть, що хлопці були під впливом алкогольного сп’яніння.
Рятувальники просять громадян бути обережними під час відпочинку на водоймах, купатись тільки у спеціально відведених місцях, не заходити у воду напідпитку, дотримуватись правил користування плавзасобами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus