USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині викрили «липового» банкрута

12 Квітня 2011 10:44
Директор фірми мав намір переконати суд, що не здатен повернути кредиторам 53,5 мільйона гривень.
Заяву з недостовірними даними про визнання банкрутом підприємство подало до господарського суду у Волинській області. Про це повідомили в управлінні податкової міліції ДПА у Волинській області.
Тим часом, кажуть податківці, вони проаналізували податкову і бухгалтерську звітність потенційного банкрута і дійшли висновку, що на фірмі приховують реальне майно.
Наприклад, директор товариства змовчав про належні товариству акції на суму 32,6 мільйона гривень і «забув» про незавершене будівництво вартістю 13,6 мільйона гривень, стверджують у податковій міліції.
Відтак задовольнити вимоги кредиторів підприємство цілком спроможне, наполягають правоохоронці.
Злочинний намір директора та факт подання заяви із недостовірними даними товариства задокументували і порушили кримінальну справу за фактом фіктивного банкрутства за ознаками злочину, передбаченого статтею 218 КК України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ваша Люба-Ша))) Показати IP 12 Квітня 2011 11:00
"Злочинний намір директора та факт подання заяви із недостовірними даними товариства задокументували" --- бідолаха сам подав у податкову документи, а тут його героїчно викрили ледарі та алкоголіки у формі. Брехня у кожній пудлікації. Коли вже редакція буде дивитися що їй втюхують. А може "домашньої" ковбаски принесли у редакцію і пляшку пальонки? Ганьба!
зіна Показати IP 12 Квітня 2011 12:18
це Завод будівельних конструкцій. Його власник Іванішин Леонтій Володимирович вже 2 роки сам себе банкротить і намне платить зарплату. А подав ,що винен гроші своїм же фірмам, зареєстрованим на дружина та доньку, та не може їм роші повернути , і тому потрібно визнати його банкрутом. А потім хотів сам в себе це майно викупити. Добре ,що в нас є чесні правоохоронці , які його вчасно викрили. Може хоч нам зарплату заплатить, а то вже пів року блоки та пісок пропонує в рахунок боргів. А що нам їсти ?
язва Показати IP 12 Квітня 2011 17:26
всі поголовно луцькі податківці-хабарники і обормоти, які викручують руки і вимагають бабло!!! а поліціянти-тупорилі гади рекетня!
Ваша Люба-Ша))) до язва Показати IP 12 Квітня 2011 19:10
молодець, так воно і є
НЕВАЖНО Показати IP 12 Квітня 2011 19:56
хіба воно одне таке підприємство, яке штучно визнало себе банкрутом??!!! їх в місті вистачає...погані юристи і бухгалтера на ЗБК працюють, так би не викрили цих схем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus