USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині вилучили наркотиків на 100 тисяч

18 Липня 2011 17:52
В одному з сіл Рожищенського району на Волині правоохоронці виявили два поля з опіумним маком – власникам городу з наркотиками світить кримінальна відповідальність.

Як повідомили 18 липня у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області, співробітники відділу внутрішньої безпеки, відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України у Волинській області та УСБУ у Волинській області ці макові поля виявили днями.

Правоохоронці натрапили на підозрілу присадибну ділянку 33-річного мешканця одного з сіл Рожищенського району. На городі у цього чоловіка росло понад чотири тисячі кущів опіумного маку.

В ході опитування працівниками правоохоронних органів встановлено, що підозрюваний разом зі своєю дружиною цьогоріч у липні засіяв поле маком, аби після збору урожаю продати його луцьким наркоманам.

Проте охоронці закону вилучили мак, приблизна вартість якого на «чорному ринку» становить понад 100 тисяч гривень.

Нині ж за даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus