USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині виявили мертвим чоловіка, який вважався зниклим безвісти

22 Грудня 2008 10:33
На польовій дорозі біля села Юнівка Локачинського району на Волині виявлено труп 72-річного пенсіонера Леоніда П., який із 29 листопада 2008 року вважався безвісти зниклим. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Працівники міліції при поверхневому огляді тіла слідів насильницької смерті не виявили, тому труп спрямовано до судово-медичної експертизи.
Окрім цього, на Волині було зафіксовано загалом чотири факти раптової смерті – в селах Пустомити Горохівського, Хворостів Любомльського районів, а також в селищі Турійськ і в Луцьку. Один із покійних був онкохворим, двоє, за даними правоохоронців, зловживали спиртними напоями.
Офіційні висновки щодо причин смерті цих громадян зроблять судмедексперти, – інформує «Резонанс. Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus