USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

На Волині за харчування дітей брали удвічі більше грошей

17 Травня 2013 15:55
За харчування у дошкільних навчальних закладах 50-відсоткову знижку в оплаті за харчування для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей не надавали.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

За втручання прокуратури Турійського району скасували незаконні рішення сільських рад про затвердження розміру батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах.

Як з'ясувалося під час перевірки, у 6 сільських радах району, усупереч вимог законодавства, при встановленні плати за харчування у дошкільних навчальних закладах не надавалась 50-відсоткова знижка в оплаті за харчування для дітей із багатодітних сімей.

Від сплати за харчування також дітей з малозабезпечених сімей також не звільнили, чим грубо порушили їхні соціальні права.

На усунення вказаних порушень прокуратура району внесла 6 подань до органів місцевого самоврядування.
За результатами їх розгляду скасували 6 незаконних рішень сільських рад та поновили права 30 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus