USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині заборонили «підозрілу» побутову хімію

3 Липня 2013 20:00
Мийні засоби, що були у продажу, мали невідповідне маркування. Через невідповідність вимогам засоби зняли із продажу, - повідомили у прес-службі Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинській області.

Спеціалісти сектору ринкового нагляду Інспекції з питань захисту прав споживачів здійснили 4 виїзні планові перевірки у суб'єктів господарювання, що є розповсюджувачами мийних засобів щодо дотримання вимог характеристик нехарчової продукції, встановлених технічним регламентом мийних засобів.

Під час проведення перевірок встановили, що мийні засоби мали невідповідне маркування, а саме на етикетці та на продукції відсутній Національний знак відповідності та ідентифікаційний номер органу з оцінки відповідності згідно із державним реєстром таких органів та відсутні декларації про відповідність вимогам технічних регламентів, що не відповідає вимогам пункту 17 та пункту 23 Технічного регламенту мийних засобів.

За результатами проведених перевірок через невідповідність вимогам технічних регламентів до суб'єктів господарювання вирішили обмежити надання продукції на ринку шляхом тимчасової заборони надання продукції на ринку.

За порушення вимог пункту 1 частини 3 статті 44 Закону України «Про державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції» до суб'єктів господарювання застосовано штрафні санкції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олег Показати IP 3 Липня 2013 20:19
А штрафні санкції, то 100-200 грн. Не вирішить це проблеми
дідо Показати IP 3 Липня 2013 20:29
Підозріла хімія якраз має всі знаки та сертифікати. Відімость роботи.
Вєталь до дідо Показати IP 3 Липня 2013 23:02
так точно, дєд. Маєш рацію )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus