USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині засудили податківця

27 Серпня 2013 17:24
До 5 років позбавлення волі зі встановленням однорічного випробувального терміну засуджено старшого оперуповноваженого відділу внутрішньої безпеки при Державній податковій службі у Волинській області. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Досудовим розслідуванням, яке провадив слідчий відділ прокуратури Волині, було встановлено, що правоохоронець двічі одержував від одного із громадян неправомірну вигоду за не перешкоджання у митному оформленні автомобілів для суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності.

Зокрема, у одному із випадків, на території митного поста «Володимир Волинський» він одержав 9,5 тисяч гривень.

Удруге правоохоронець одержав майже 12 тисяч гривень від того ж громадянина на одній із автозаправних станцій.

ЧИТАТИ ЩЕ: УКРАЇНА - НА 1 МІСЦІ В СВІТІ ЗА КІЛЬКІСТЮ ПОДАТКІВ


У ході досудового розслідування він повністю визнав свою вину у вчинені кримінальних правопорушень.
Нині правоохоронця звільнено із займаної посади. Згідно із вироком суду його також позбавлено спеціального звання «майор податкової міліції» та права 3 роки обіймати посади в правоохоронних органах і посади, пов’язані зі здійсненням функцій представника влади.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у провадженні здійснювали прокурори відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення прокуратури Волинської області.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ВАся Показати IP 27 Серпня 2013 18:12
а чому пірзвищ не пишите. Брехня! для звіту.
Сергій Показати IP 27 Серпня 2013 18:28
Чому прокурорів ніколи не судять? А вони ж в нас ЧЕСНІ!!!
Антон Показати IP 27 Серпня 2013 18:59
бо хто з прокурорами ділиться то того не будуть садити. ганьба такій владі! А хто зна може той і не винен а підставили. А прокуратурі бешаній тільки треба таке щоб показники підвишити !!! чому вони не шукають тих хто БЕРЕ ВЕЛИЧЕЗНІ ГРОШІ. ХОЧ ОДНОГО ТАКОГО ПОСАДИЛИ??????????????
Серожа Показати IP 27 Серпня 2013 19:03
зажрались від своїх грошей. І прокурори впершу чергу . то скільки не годуй то в ліс дивиться що їм ще мало?
прокуратурарулить Показати IP 27 Серпня 2013 20:38
сама головна фраза статті "Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням та підтримання державного обвинувачення у провадженні здійснювали прокурори відділу нагляду за додержанням законів у сфері протидії корупції та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях про корупційні правопорушення прокуратури Волинської області"
Любі свині Показати IP 27 Серпня 2013 22:18
Прокуратурірулить - а це шоб ніхто не догадався:) Поки назву відділу прочитаєш - пошлеш все нах...і перескочиш на іншу статтю.То є глубока задумка - "замаріваніє протівніка бєгом".
Облік-сервіс Показати IP 28 Серпня 2013 08:20
"одержував від одного із громадян неправомірну вигоду за не перешкоджання у митному оформленні" ----------------------------------- тобто там все було згідно чинного законодавства, поки не прийшов майор-терорист.
7777 Показати IP 28 Серпня 2013 12:52
А чому прес-служба прокуратури не пише про правоохороний орган який викрив цього майора?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus