USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині затримали контрабандистів з мотоциклами. ФОТО

12 Липня 2010 11:51
У Волинській області 11 липня затримали трьох чоловіків, які перенесли через кордон білоруський металобрухт та мотоцикли «Мінськ».

Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.

Порушників о пів на другу ночі за допомогою тепловізора виявив наряд відділу «Піща». Вони двома підводами поверталися від державного рубежу в українське прикордонне село Затишшя.

Затримані виявилися жителями Шацького району. Як з’ясувалося, металобрухт та два мотоцикли вони перенесли через меліоративний канал, яким проходить лінія державного рубежу.

Українські прикордонники поінформували своїх білоруських колег про затримання. Контрабанду доставили до підрозділу, її планують передати в митницю. Міру відповідальності порушників визначить суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
контрабандист Показати IP 12 Липня 2010 15:47
"Не клює у прикордонників велика рибка"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus