USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині затримали майже 5 тонн нелегального м’яса

20 Березня 2013 18:46
Майже чотири тонни курячого м’яса та одну тонну м’яса великої рогатої худоби сумнівного походження виявили працівники Державтоінспекції на Волині.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Так, працівники взводу з обслуговування стаціонарного посту №1 роти ДПС ДАІ зупинили автомобіль MAN для перевірки правомірності керування транспортним засобом.

З’ясувалося, що чоловік перевозить м’ясо птиці (куряче). На прохання надати документи на вантаж 30-річний водій пред’явив товарно-транспорту накладну, в якій зазначалося перевезення птиці в кількості 150 кілограмів. Ці документи викликали підозру у працівників ДАІ, оскільки водій перевозив значно більше курятини. При ретельному огляді транспортного засобу встановили: вага м’ясної продукції становить близько 4 тонн.

М’ясна продукція прямувала з птахофабрики у Рівненській області до прикордонного міста Устилуг Володимир-Волинського району.

Працівники ВДАІ Ратнівського райвідділу міліції зупинили вантажний автомобіль Citroen Jumpy під керуванням 45-річного мешканця Камінь-Каширського району.

Під час перевірки документів та огляду автомобіля держінспектори виявили тушки м’яса великої рогатої худоби загальною вагою близько тонни. Документів на вантаж у водія не було. За даним фактом триває перевірка.

Автомобілі доставили в райвідділи міліції для подальшої перевірки, а продукцію передали на відповідальне зберігання. Власників товару притягнули до адміністративної відповідальності, згідно зі статтею 107 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СЗГ УМВС Показати IP 20 Березня 2013 22:47
"близько 4 тонн" це аж ніяк не "майже 5 тонн"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus