USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині затримали полячок із контрабандним одягом

25 Лютого 2011 11:38
Дві громадянки Польщі перевозили зі своєї держави до України чоловічий та жіночий одяг на суму 123 тисячі гривень, не сплативши відповідний податок та обравши смугу спрощеного контролю – «зелений коридор».
До зони митного контролю пункту пропуску «Устилуг» з Республіки Польща прибули два легкові автомобілі марки «Фольксваген-Пасат». Водіями обох автівок були громадянк Польщі. Про це повідомляє ЗІК із посиланням на відділ з питань взаємодії із ЗМІ та громадськістю Держмитслужби.
Під час здійснення контролю працівники митниці вирішили вивести автомобілі зі смуги спрощеного митного контролю і провести поглиблений огляд.
І не даремно: у салоні та багажних відділеннях обох автомобілів виявили поліпропіленові мішки, у яких був чоловічий та жіночий одяг.
Як згодом пояснили полячки, товар їх попросили перевезти через кордон невідомі особи. А про обсяги товарів, ввезення яких не передбачає оподаткування, та про порядок проходження «зеленого коридору» громадянки попередньо не поцікавилися.
Складено протоколи про порушення митних правил за ознаками статті 339 Митного кодексу України. Одяг вилучено.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Українка Показати IP 25 Лютого 2011 11:51
Польки, а не "полячки"! Хоча Інтернет нагадує стіну в туалеті на базарі, але хоч трохи підтримуйте марку.
Професор Пономарів Показати IP 25 Лютого 2011 12:02
Сучасна назва жінки польської національності в нашій мові "полька". "Полячка" вважається застарілим варіантом. Але погодьтесь - використання застарілих слів або слів розмовного жанру не є помилкою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus