USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали продавця порно

22 Березня 2011 12:01
Волинські правоохоронці «на гарячому» затримали львів’янина, який збував інформацію порнографічного характеру на носіях DVD-дисків.
При проведенні обшуку на місці події у 29-річного затриманого було виявлено 20 таких дисків, – повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Підозрюваний два роки займався такого роду «бізнесом». Про це розповів начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Петро Шпига.
За його словами, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого було вилучено триста оптичних дисків для лазерних систем зчитування із записами порнографічного характеру, глянцеві обгортки для упакування дисків з кольоровими фотографіями порнографічного характеру.
Як пояснив затриманий, порнофільми він «закачував» з Інтернету, після чого тиражував та збував.
«Зловмисника було затримано у момент відправки так званої замовленої «кореспонденції», – зазначив Шпига. – Наразі правоохоронцями встановлено, що Артем у домашніх умовах через всесвітню мережу Інтернет збував диски, що пропагували культ насильства та порнографію. Спочатку хлопець розмістив оголошення про надання такого виду послуг, а вже потім приймав замовлення на заборонену «полуничку».
Сам же Артем розповів, що почав цим займатися давно. Почалося все з того, що друзі, знайомі попросили його про запис фільмів з Інтернету. Коли зрозумів, що справа прибуткова, – розмістив оголошення на одному із сайтів.
Замовниками, як розповідає Артем, були різні люди. Замовлення надходили практично зі всієї України. Здебільшого це була роздрібна торгівля, хоча траплялись випадки і більшого замовлення.
Ціна диска становила близько 20 гривень. Усе залежало від кількості фільмів на ньому, каже затриманий.
За цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 300 (Вввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості) та частиною 3 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.
Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до семи років.
Слідчим відомо уже про одинадцять злочинних епізодів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Viktor 69 Показати IP 22 Березня 2011 14:09
Я прекрасно розумію, що ВЗГ УМВС України у Волинській області повинні про щось звітувати щось повідомляти, але шановні не смішіть людей... Порно-диски нині купують хіба що якісь селюкі які щойно придбали DVD/// Решта качаэ парнушку ыз нета на роботы або дома...Выдпустыть хлопця...
VSC Показати IP 22 Березня 2011 16:59
Огласите поименно список придурков, которые покупали порнуха за деньги.
Ваша Люба-Ша))) Показати IP 22 Березня 2011 19:28
Бідний хлопець (((
unknown Показати IP 22 Березня 2011 21:28
качай и до тебя руки дойдут

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus