USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині затримали злодія-«гастролера»

10 Лютого 2011 10:17
У місті Камені-Каширському правоохоронці затримали злісного крадія, який уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності.
За попередніми даними, це 27-річний Дмитро М. Документів у нього не було. За його словами, він прописаний у Луцьку, але живе у Хмельницькому. За освітою – проектант. Про це пише Волинь-нова.
Старший дізнавач райвідділу внутрішніх справ Олександр Іванісік повідомив, що затриманий мав при собі адміністративну карту України.
Чоловік роз’їжджав по містах, ходив по підприємствах, установах і організаціях і викрадав з кабінетів гаманці, в яких, як правило, були не тільки гроші, а й банківські картки.
16 грудня 2010 року у Камені-Каширському в одному з кабінетів районного управління державного казначейства, користуючись відсутністю працівниці, вкрав її сумочку, в якій знаходився гаманець.
Готівки у ньому виявилося майже 500 гривень. Та ще з картки зняв 4300 гривень. Тоді правоохоронцям не вдалося вийти на слід злодія.
Згодом він знову появився в Камені-Каширському. Завітав він навіть до редакції районної газети – нібито хотів надрукувати якесь оголошення. Але побачив, що у кабінеті людно і зник.
Після 10-ї години він зайшов у центр електрозв’язку №5 Волинської філії ВАТ «Укртелеком».
В одному з кабінетів адмінбудинку, в якому нікого не було, з жіночої сумочки витягнув гаманець, з картки потерпілої встиг зняти 1300 гривень.
За описаними прикметами правоохоронці затримали злодія, коли той уже пішов на автостанцію.
У нього вилучили три тисячі гривень, а також банківські картки.
Зараз Дмитро М. перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 10 Лютого 2011 10:51
"затриманий мав при собі адміністративну карту України" - чисто ментовская логика. Наличие карта Украины, как предпосылка совершения преступления. А если у меня в машине карты Европы, Украины, России и еще и GPS-ник, то я потенциальный преступник? Жесть, ментовская тупость беспредельна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus