USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині згоріла шкільна їдальня

27 Травня 2013 15:10
Їдальня однієї зі шкіл у Горохівському районі згоріла внаслідок несприятливих погодних умов.

Про це стало відомо під час відеоселекторної наради в облдержадміністрації 27 травня.

Говорячи про заклади освіти в області, голова Волинської ОДА Борис Клімчук зазначив: «Жанна Євгенівна (голова Горохівської РДА Жанна Савчук, - «ВН»), там твоя їдальня згоріла, яка мала згоріти ще років 100 назад. Але відбулося те, що відбулося. Грім і блискавка так інколи попадають».

Тож, губернатор Волині дав завдання розробити проектно-кошторисну документацію щодо будівництва тимчасової їдальні. Мовляв, школа не може без неї обійтися. Утім, зазначив, що під час розробки таких документів треба врахувати те, що у районі все-рівно мають будувати нову школу. «Тобто щось таке, зборно-розборне має бути. Відпрацювала рік-третій і все», - зазначив Борис Клімчук.

Тож, гроші на будівництво, зі слів очільника Волинської ОДА, мають виділити з фонду надзвичайних ситуацій, а допомогти з документами доручив директору департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Юрію Куцу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus