USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зловили чеченців-нелегалів

31 Грудня 2010 12:57
На Волині затримали громадянку Нігерії та подружжя громадян Росії, жителів Чечні, які намагалися незаконно перетнути кордон України за чужими документами.

Про це повідомили 31 грудня у відділі з питань взаємодії за зв’язків згромадськістю Держприкордонслужби України.

Нігерійка їхала автобусом «Чернігів-Кельн». На паспортний контроль в пункті пропуску «Ягодин» вона пред’явила документи 37-річної француженки без відміток про в’їзд в Україну. Під час співбесіди мандрівниця зізналася, що є громадянкою Нігерії. На цей час особа затриманої та подробиці її нелегальної подорожі з’ясовуються.

Під час оформлення поїзда «Київ-Варшава» прикордонники пункту пропуску «Ягодин» затримали подружжя громадян Росії, жителів Чечні, яке їхало з трьома дітьми – двома дівчатками та хлопчиком, віком 2, 5 та 7 років.

Пасажири надали на контроль чужі паспорти. Як вони пояснили, тому що до цих паперів були документи на проживання в Республіці Польща (картки побуту), за якими можна потрапити в Польщу без віз. Згодом вони показали свої справжні паспорти.

Наразі на чеченців оформили документи адмінпорушення за спробу незаконного перетинання держаного кордону України. Очікується, що сьогодні суд визначить іноземцям міру покарання і їх видворять з України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus