USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.85 9.95

На Волинському кордоні - «збройний бум»

4 Червня 2013 13:08
Три спроби незаконного перевезення зброї та набоїв через державний кордон України зафіксували на пункті пропуску «Ягодин-авто» прикордонники Луцького загону за минулу добу.

Про це повідомили у прес-службі ДПС України.

Так, учора прикордонно-митна оглядова група виявила під ковдрою в спальному відділенні кабіни вантажного автомобіля «Daf» пневматичну гвинтівку 5,5 міліметрового калібру. За словами водія, громадянина України, він придбав її у Німеччині у подарунок родичам, а при перетині кордону забув про неї вказати.

Згодом, близько 17-ї години прикордонний патруль виявив між двома автомобільними мостами через Західний Буг, а саме неподалік пункту пропуску «Ягодин», у траві пістолет. Револьвер системи «Магнум» був споряджений патронами.

Прикордооники вважають, що хтось міг викинути його перед пунктом пропуску, щоб не мати проблем під час перетину кордону. Слідча група райвідділу міліції оглянула місце виявлення зброї та відправила пістолет на експертизу.

Також сьогодні вночі у громадянина Польщі, який їхав з України власним авто марки «Opel», охоронці кордону виявили коробку з 20 набоями 7,89 міліметрового калібру. Поклав їх іноземець у багажне відділення в нішу для аптечки. Наразі співробітники УСБУ у Волинській області проводять необхідні слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus