USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Наркомани у Нововолинську: шприци у поштовому ящику, кров на підлозі

7 Червня 2017 20:17
Мешканці Нововолинська помітили наркоманів, які кололися в їхньому під’їзді. Інцидент трапився 6 червня в одному з будинків на вулиці Святого Володимира, пише БУГ.

Як розповіли очевидці, після 17:00 у під’їзд зайшли троє молодиків. Один із них був одягнутий у сіру футболку, джинсові шорти та темні окуляри.

“Відчули запах сигарет. У вічко побачили чоловіків, один з яких коловся. Вони почули звук ключів і відразу вибігли з під’їзду. Шприци кинули у поштовий ящик. На підлозі залишилися краплі крові, розбита ампула та ковпачок з голки”, – розповідають мешканці будинку.

“Дозу” чоловіки, ймовірно, придбали у наркоторговця, який проживає у цьому ж будинку. На місце подій люди відразу викликали правоохоронців.

“Чоловік, який коловся, та наркоторговець проходили за 20 метрів від нас. Сказали поліціянтам, що це вони, та правоохоронці чомусь проігнорували це”, – зауважують жителі.

Люди розповідають, що чоловік щодня продає наркотики: в під’їзді, біля будинку, у дворі, вивозить товар на велосипеді.

“Кожного дня приходять молодики, півдня чекають на нього у дворі. Приблизно рік тому один наркоман, який купував товар, відслідкував дівчину, що вийшла з двору, та зірвав золотий ланцюжок з неї”, – додають люди.

А ще зауважують, що поліція чомусь не тримає під контролем саме цю наркоточку.

“Люди бачили, як правоохоронці, які виїжджали на цей виклик, раніше віталися з наркоторговцем”, – повідомляють мешканці.

Раніше виконувач обов’язків начальника Нововолинського відділку поліції Андрій Литвин запевняв, що “з працівників поліції ніхто “кришуванням” наркоточок не займається”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Червня 2017 23:58
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus