USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Наш край» обікрали через несправну сигналізацію?

8 Травня 2013 17:44
Нещодавно ТзОВ «Арго-Р» звернулося до Господарського суду Волинської області з позовом на ПП «Техно-торговий центр «Охоронні системи» про стягнення збитків через неналежну роботу охоронних систем, - повідомляє Під прицілом.

Так ТзОВ «Арго-Р» хоче стягнути з ПП «Техно-торговий центр «Охоронні системи» 32 304 гривні збитків, які виникли через крадіжку майна невідомими зловмисниками, які проникли до приміщення супермаркету «Наш Край».

Зокрема між приватним підприємством «Техно-торговий центр «Охоронні системи» та товариством з обмеженою відповідальністю «Арго-Р» уклали договір про спостереження за установками охоронної сигналізації, що встановлені на об'єктах, з реагуванням чергового наряду та на їх технічне обслуговування.

Проте, за словами позивача, відповідач неналежно виконанував свої обов'язки, які передбачені договором. Тож система не змогла сповістити службу оперативного реагування про проникнення крадіїв на територію супермаркету.

Зі слів позивача стає зрозумілим, що донині невстановлені особи, зламавши металеві грати проникли на територію супермаркету «Наш Край», де відчинили замок на сейфі викрали гроші, а саме 32 304 гривні. Однак, охоронна сигналізація під час проникнення крадіїв до приміщення магазину з невідомих причин не спрацювала. Разом з тим, відповідальне за це ПП «ТТЦ «Охоронні системи» чомусь не повідомили про це та не роз'яснили причин збою системи.

На сьогодні по факту крадіжки відкорили кримінальне провадження.

Також відомо, що скликали комісію за участю представників ПП «ТТЦ «Охоронні системи» та ТзОВ «Арго-Р», яка на підставі звітів таки підтвердила збитки в зазначеному вище обсязі.

На судовому засіданні відповідач подав відзив на позовну заяву, в якому позов заперечив, адже він впевнений, що позивач порушив умови договору, через що він не повинен нести майнової відповідальності.
Однак перший розгляд справи було перенесено через недостатню кількість доказів.

Отож враховуючи те, що позивач не довів суду неналежне виконання охоронним підприємством його зобов'язань по договору, суд вирішив у позові ТзОВ «Арго-Р» до ПП «Техно-торговий центр «Охоронні системи» про стягнення збитків відмовити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus