USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Наївні українки страждають від шахраїв. ВІДЕО

8 Липня 2013 08:46
Українки, які скучили за романтикою, готові майже все віддати чоловікам-шахраям, яких можуть і не бачити, - йдеться у сюжеті ТСН-Тиждень.

Принци не приїздять на білому коні, а грабують довірливих жінок на 200 тисяч гривень. Наприклад, із Владиславом Людмила познайомилася у ТВ-чаті. Відкладалося весілля через дрібничку: чоловік зізнався, що сидить у Київському СІЗО. Стверджував, що він там опинився випадково і щоб це швидше закінчилося, треба дати хабар. Процес затягувався, а Владислав просив ще і ще грошей. Називав рахунки, на які їх треба переслати.

Людмила, яка отримує 2,5 тисячі гривень у місяць, позичила в різних банках 95 тисяч, ще стільки ж взяла для неї подруга. Коханець її наче загіпнотизував, бо іншого пояснення Людмила не має.

У міліції кажуть, що такі історії — це класика жанру. Шахраї є добрими психологами, вони легко маніпулюють людьми і знають, що треба тій чи іншій жінці, і саме так обирають певний підхід до неї. Ці здібності шахраї мають від природи й відточують на практиці. Діють тонко, але є те, що має насторожити закохану жінку.

Так, аферист, зазвичай, мало розповідає про себе, не знайомить з родиною, не запрошує в гості. Натомість сам активно спілкується з родичами та друзями жінки, для всіх - «душка». У побуті поводиться як пластиліновий. Проте навіть професійна сваха зізнається, що не відрізнить афериста з першого погляду.

Але є типажі, які одразу підпадають під підозру. Такі чоловіки кажуть, що працюють дипломатами, секретними агентами, є серед них і поети-романтики. Серце жінки може завоювати і чоловік у формі, наприклад, полковник у відставці.

Зауважимо, що якщо афериста спіймають і засудять, то борги все одно залишають у жертв. Переписати кредит на афериста жоден суд не може. Владислав Іванов, який вів з Людмилою, про яку йшлося вище, душевні бесіди, вже рік сидить у Лук'янівському СІЗО. Він має щонайменше сім мобільних номерів, і не виключено, що зараз спілкується зі своєю черговою жертвою.

Призначений йому адвокат відмовився говорити на камеру. Телефоном уточнив лишень, що Іванову загрожує до 6 років, він проходить одразу за трьома епізодами: шахрайство, крадіжка і розбій. У всіх випадках постраждалими є жінки. Зауважимо, що ошукані чоловіки майже ніколи не скаржаться в міліцію: по-перше, через ображене самолюбство, а по-друге - вони вимірюють свої втрати виключно грошима. Жінка ж вважає, що в неї вкрали дещо більше - мрію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Феменка Показати IP 8 Липня 2013 10:14
А мужики-альфонси добре пристроїлись: знайшли довірливу жінки і викачують з неї гроші. Немаючи нічого, окірм підлої душі, альфонси обіцяють "золоті" гори. Жінки будьте пильні! Насторожує вас щось у поведінці чоловіка, не нехтуйте сигналами, насторожіться. Гидота те, у що зараз перетворюються чоловіки.
Манька до Феменка Показати IP 8 Липня 2013 10:28
Жінки, як маєте альфонсу давати гроші, краще заплатіть за "гумового" чоловіка. Той точно не обманює і грошей не викачує ;)))
НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Липня 2013 11:44
МАНЬКА знає, що каже. вона з гумовим чоловіком і в театр ходить, і на прогулянку. вдвох же веселіще
Манька до НЕЛУЧАНИН Показати IP 8 Липня 2013 19:07
Ні, він у мене не театрал :))
Viktor Показати IP 8 Липня 2013 12:15
Весілля після ТВ-чату ? Ну-ну. Дожились

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus