USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Судмедекспертиза попередньо встановила причину смерті першокласниці на Волині

7 Вересня 2018 11:40
На Волині попередньою причиною смерті першокласниці, яка померла вчора під час уроку фізкультури, називають серцева недостатність.

Як повідомив кореспондентові УНІАН начальник Володимир-Волинського відділення поліції ГУ НП у Волинській області Михайло Бобик, згідно із висновком судмедексперта із Нововолинська, смерть дівчинки настала внаслідок гострої серцевої недостатності.

«Надалі ще проводитимуться експертизи, гістології і т.д., але на сьогодні – це гостра серцева недостатність», - зазначив він.

За словами Бобика, тіло дівчинки наразі забрали батьки, які проживають у селі Хрипаличі Володимир-Волинського району.

6 вересня зранку у школі села П’ятидні Володимир-Волинського району Волинської області під час уроку фізкультури померла першокласниця. Медикам врятувати першокласницю, якій стало зле, не вдалося – на момент прибуття лікарів дівчинка була без ознак життя. А додаткова бригада, яку відправили на допомогу основній, дорогою на виклик потрапила в аварію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus