USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Негода знеструмила на Волині десятки населених пунктів. ОНОВЛЕНО

3 Липня 2009 11:21
У ніч проти 3-го липня внаслідок ускладнення погодних умов на Волині без електрики опинилися 18 населених пунктів. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Унаслідок ускладнення погодних умов зокрема сильного дощу та шквалистих поривів вітру, через спрацювання автоматики захисту ліній електропередач у трьох західноукраїнських областях сталося знеструмлення 79 населених пунктів.
 
Зокрема на Львівщині без світла опинилися мешканці 44 населених пунктів, на Волині – 18-ти, на Рівненщині – 17-ти.
 
Електрику відновлюють аварійні бригади обленерго, а координацію робіт здійснюють опергрупи головних облуправлінь МНС, – повідомляє прес-служба МНС.
За повідомленням прес-служби обленерго, під удар стихії цього разу потрапили Рожищенський та Маневицький райони. Там всього за кілька годин без електроенергії залишилися відповідно 10 та 8 населених пунктів. Всього ж в області 30 сіл знеструмлено повністю, а у 10 електроенергія є частково.
Не оминула стихія і Любомльський район, який за злим фатумом страждає під час кожної грози. Там жителі шести населених пунктів чекають на аварійні бригади енергетиків.
 
Велика кількість відключень спричинена багатьма пошкодженнями на повітряних лініях. В період з 18.00 до 24.00 учора, 2 липня в області повністю вимикалися 12 ліній електропередач, а 3 були пошкоджені частково. На 07.00 сьогодні залишилися пошкодженими 6 ліній частково та одна ще залишалася вимкненою повністю.
 
Наразі у постраждалих районах тривають відновлювальні роботи, і найближчим часом енергетики обіцяють поновити електропостачання у знеструмлені села.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus