USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Потенційний голова РДА на Волині ухиляється від мобілізації

24 Серпня 2014 10:40
Із переліку потенційних кандидатур на посади голів райдержадміністрацій виключили претендента на керівника Любомльської РДА Андрія Півнюка, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Таке рішення голова ОДА Володимир Гунчик прийняв у зв'язку з ухиленням Андрія Півнюка від мобілізації.

Найближчим часом керманич Волині запропонує на громадське обговорення нову кандидатуру на вищезгадану посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
віктор Показати IP 24 Серпня 2014 10:43
гуньчик готуй зразу третій конверт
Віктору Показати IP 24 Серпня 2014 11:04
весь список будь ласка - хто ще виключений, ходять чутки, що Гунчик назвав 4 райони де будуть переглядатись потенційні кандидати на посади голів РДА В ОБЛАСТІ
гiсть Показати IP 24 Серпня 2014 11:20
Мобiлзацiя не законна,бо не об'явлено вiйськовий стан.А об'явити не можуть,бо тодi кредити не дадуть.
Володимир до гiсть Показати IP 24 Серпня 2014 11:46
Все вірно. Люди для них ніщо. Бабло все.
999 Показати IP 24 Серпня 2014 12:01
А теперішні голови РДА та районних рад хіба не ухиляються від мобілізації? Та вони ховаються і тримаються за свої крісла як тільки можуть.
999 Показати IP 24 Серпня 2014 12:23
не хочуть служити дуже багато, хто хоче іде добровольцем, теперішні голови недалекі, але питання до пустовіта та вітра - яке їхало таке здибало, але кого Гунчик пропонує - ха ха ха Бориску на трон
666 Показати IP 24 Серпня 2014 14:39
Стидно!Голова Любомльської рда Торба боїться слово сказати в захист воїнів визволителів . На похоронах героя любомльщини Сергія Кушніра навіть не виступив Стояв як йолоп ховаючись від людей Хіба це керівник?
Любомль Показати IP 24 Серпня 2014 15:43
Це заказуха вiдносно Пiвнюка,просто декому мiцевих бiзнес угрупувань невигiдне таке призначення
віктор до Любомль Показати IP 24 Серпня 2014 23:58
зря
петро Показати IP 24 Серпня 2014 16:38
Треба сказати що серед місцевих голів зхустрічаються патріоти такі як штунський голова В Зубокрицький і куснищанський Боярчук!
патріот Показати IP 24 Серпня 2014 23:22
А де Козюра, Була , син нашого мера Романюка та інші , чому не на ато?
люда Показати IP 25 Серпня 2014 12:15
А впевнений утому, що його не мінятимуть голова Турійської рда навіть не прийшов на захід з відзначення Дня Прапора
333 Показати IP 25 Серпня 2014 21:06
І Горохівського кандидата Зайця теж треба через АТО на посаду.А то така бездар і лізе керувати.
Любомильчанка Показати IP 26 Серпня 2014 14:52
Хто сказав що Півнюу А.А. ухиляється від мобілізації???Якщо розцінювати "ухилянням" від армії відсутність вдома коли приносили повістку то вибачте - це вже занадто!Кращої кандидатури ніж Півнюк для Любомльської РДА не знайти.. Свобода хоче захопити владу-так це буде кінець демократіїї, у лавах цієї партії тільки агресивно неастроєні люди, які не поважають ближнього, не прислухаються до оточуючих-чують лише тих хто за них. Гунчик вчинив не правильно знявши кандидатуру Півнюка на посаду РДА - підався під вплив агресивно настроєних людей, які тільки і вміють що паплюжити кваліфікованих спеціалістів. Вони на шляху до своєї мети плюють на мораль на професійну етику - люди зупиніть їх!
Безпартієць Показати IP 26 Серпня 2014 15:28
Таке враження що всю країну покрив хаос...люди добрі чому ви вирішуєте кого призначати на голів РДА, для цього є представник президента, який призначений на цю посаду саме для того щоб підібрати кваліфіковану команду. Своє слово ви вже сказали на виборах президента- дайте тепер можливість працювати. Такий бардак може продовжуватись ще довго і нудно, якщо вчасно не зупинити. Повнісю не згідний з рішенням Гунчика про зняття Півнюка А.А. з кандидатури на посаду голови Любомльської РДА! те що він відданий своїй справі знає кожен хто мав нагоду з ним співпрацювати. "Ухиляється від мобілізації"- брєд...Свободівці вже реально дістали- рвуться до власті (яку вони називають "коритом") на своєму шляху не шкодуючі нікого і нічого...подивіться хто зараз обіймає посади? Пане В. Гунчик зараз усе у Ваших руках і тільки Ви (я надаюсь) взмозі сказати своє вирішальне слово!
Думайте адекватно до Безпартієць Показати IP 26 Серпня 2014 21:35
Півнюк - це найгірше для Любомльщини!!! Він працював заступником мера і при цьому нічого не робив, а якщо робив, то за хабар! Це людина, яка двох слів зв’язати не може! Його скинули з ганьбою з посади, найбільше "шишок" отримав саме він і тепер він спокійно збирається на посаду голови РДА. Це просто абсурд!!! Гунчику велика подяка, що виключив зі списку)
Безпертієць до Думайте адекватно Показати IP 27 Серпня 2014 09:25
Нічого незробив? Тільки сліпий не побачив, що за осанні роки місто стало кращим!Дитячий майданчик, дороги в центрі міста, парк-це хіба не заслуга Півнюка? Зараз всі тільки і звикли, щоб ганити роботу інших.Гунчик не прав-спочатку пропонує, а потім з невідомих причин відхиляє кандидатуру. Потрібно віддати належне свободівцям, які не шкодують ні слів ні підлих вчинків для того щоб дорватись до власті. Але це не надовго...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus