USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Неподалік Луцька збували допінг

7 Листопада 2013 09:08
Два місяці в районному центрі Рожище промишляв дилер, який заробив майже тисячу гривень на продажі сильнодіючого лікарського препарату, - повідомляє Під прицілом.

Користуючись послугами інтернет-сайту компанії «Нова Пошта», мешканець міста Рожище здійснював пересилку та збував медичний препарат «Danabol». Цей препарат містить метандієнон – сильнодіючий лікарський засіб, що пришвидшує засвоєння організмом білку та зумовлює неприродно швидкий ріст м’язів. В міських аптеках без рецепта придбати його було неможливо. Протягом двох місяців чоловік спромігся збути 800 таблеток, за що отримав приблизно тисячу гривень.

Після чергової пересилки препарату хлопця затримала міліція. За рішенням Рожищенського районного суду Волинської області дилера визнали винним у вчиненні злочинів, передбачених статті 321 КК України - незаконне придбання, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів.

Хлопця засудили до трьох років позбавлення волі, проте, на підставі статті 75 КК України його відпустили «під підписку про невиїзд». Окрім цього, він був змушений відшкодувати державі процесуальні витрати обсягом 5172 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сонячна Показати IP 7 Листопада 2013 13:02
ТЕЛЕПНІ!!!!!!!!!!! ті, хто купували..вам до пари дівки з силіконом))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus