USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Непокірний контрабандист «загримів» за ґрати на 5 діб

13 Жовтня 2009 14:21
Патруль відділу прикордонної служби «Ягодин» Луцького загону, що у Волинській області, вчора вранці неподалік лінії рубежу з Польщею виявив чоловіка, який на вимогу правоохоронців зупинитися утік і заховався у найближчій  будівлі села Миловань Любомльського району. Про це інформують «Волинські новини».
Щоб з’ясувати можливу причетність втікача до протиправної діяльності, співробітники Держприкордонслужби зв’язалися з польськими колегами та співробітниками МВС.
Як повідомили в прес-службі начальника Луцького прикордонного загону, невдовзі польські прикордонники повідомили, що за наданою їм інформацією вони затримали на березі Західного Бугу свого співвітчизника на автомобілі «Ауді» з 12 тисячами пачок контрабандних цигарок.
Спільний наряд співробітників Держприкордонслужби та міліції з дозволу господині оглянув обійстя, де і знайшов втікача – 28-річного жителя села Миловань.
По слідах утікача службовий пес привів до берега, де був захований дерев’яний човен. У порушника правоохоронці також виявили автомобіль «Фольксваген», яким цигарки підвозили до кордону, та незареєстровану мисливську рушницю.
Рішенням суду затриманого арештували на 5 діб за злісну непокору правоохоронцям та оштрафували на 51 гривню за порушення прикордонного режиму. Із зали суду порушника доставили в ізолятор Любомльського райвідділу міліції відбувати покарання.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus