USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Неповнолітній контрабандист не добіг до Білорусі 10 метрів

18 Травня 2010 11:29
Учора у Волинській області затримали юнака, який намагався незаконно потрапити в Білорусь.
Про це повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.
Нав’ючений сумкою та коробкою хлопець біг в бік сусідньої держави, а напереріз йому мчала група реагування відділу прикордонної служби «Самари». Незадовго до цього контрабандиста, який вийшов з машини на околиці хутора Сахарки та прямував у Білорусь, за допомогою тепловізора виявили з посту технічного спостереження.
Побачивши правоохоронців, порушник зробив відчайдушну спробу втекти за кордон. Він викинув коробку і щодуху рвонув з однією лише сумкою, проте за 10 метрів від кордону був зупинений.
Порушником кордону виявився 16-річний житель Ратнівського району. Через кордон він намагався перенести 50 спортивних костюмів, які вилучили та передали в митницю. На юнака оформили документи адмінпорушення. Міру його відповідальності визначить суд, але на суворе покарання розраховувати не варто.
На кордоні останнім часом почастішали випадки втягування неповнолітніх у протиправну діяльність через обмежені заходи адміністративного впливу на них. Зокрема осіб віком від 16 до 18 років можуть передати на поруки, зобов’язати попросити вибачення, оголосити їм застереження, догану чи сувору догану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus