USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Невідомі розбили скло буса, який віз волинян на Євромайдан

16 Грудня 2013 12:29
В автобусі, який віз волинян на Євромайдан, розбили лобове скло. Це трапилося сьогодні вранці на трасі Ковель-Київ у Рівненській області - в лобове скло мікроавтобуса, який віз людей на Майдан у Київ, невідомий кинув камінь. Про це повідомив один із пасажирів Сергій, - інформує ІА ZIK.


Чоловік розповів, що власник автомобіля щодня возить людей на Майдан. Цього разу в авто було 14 пасажирів. На кордоні Волинської та Рівненської області машину зупинив пост ДАІ. Правоохоронці перевірили документи і відпустили людей, побажавши їм щасливої дороги.

«Ми навіть не від’їхали від поста 5 кілометрів, як раптово з кущів хтось кинув камінь у лобове скло. Ми не бачили зловмисника, бо був туман і ще добре не розвиднілось», – розповів пасажир автомобіля.

З його слів, каменем розбили лобове скло. Після цього інциденту люди без пригод доїхали до столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
загреб Показати IP 16 Грудня 2013 12:50
Голубие партизани.
ZZ Показати IP 16 Грудня 2013 16:51
Провокація...Влада атакує!!!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus